Nytt år,nya ideer

Kvällens tema blev vänskap och utveckling,om hur viktig vänskap är och hur ett gemensamt mål kan vara viktigt för både vänskap och utveckling.
En förälskelse är en känsla som kan ändras med tiden,en bekantskap kan vara flyktig men en riktig vänskap kan aldrig ersättas....den är unik.
Så vi pratade lite om hur viktigt det ibland kan vara att svälja sin stolthet och kanske acceptera att man ibland har olika åsikter om saker och ting....allt för att bevara en fin vänskap.
Jag är absolut inte bättre än någon annan och har ibland tappat någon som varit mycket viktig i mitt liv enbart p.g.a tjurighet och stolthet.
Kontentan av dagens kloka ord är att vi skall jobba mot ett gemensamt mål och odla den fina vänskap vi har som grund.
Vad som mer bestämdes ikväll var mycket spännande.....vi bestämde att vi skall jobba med en helt egen musikal/teater....försöka att skapa en del av musiken själva samt skriva vårt eget manus.....mycket spännande.
Förändringarnas vindar blåste förbi och istället för att ta ett steg bakåt så sätter vi ribban högre än någonsin och alla är grymt laddade för vad som skall hända.
Jag är inte det minsta orolig för vad ni kan klara av utan är kanske mer orolig om jag kommer att hinna med er utveckling....ha ha ska bli grymt kul i alla fall.
Musik och sång blev det en hel del av under kvällen och Cissi hon rockade som aldrig förr.....Cissi du är magisk och vi är så glada att du vill vara med oss.
Vi fick dessutom ett kanon framträdande sådär helt oväntat av Mattias.. -Du Mattias det finns en given plats för dig med....mycket bra jobbat.
Till sist vill jag bara säga att ....Vänner skall man aldrig ta för givna utan vill man behålla det som kanske är det viktigaste man har så gäller det att man både ger och tar och ibland sväljer sin stolthet.
Till dom vänner jag förlorat och till dom vänner jag har vill jag bara säga.....hoppas jag kan leva upp till det ideal jag ikväll pratat om...annars hjälp mig på traven.
Kram