Premiär

Under våren 2012 så fick vi glädjen att få se på ett framträdande av Teaterspegelns framförande av "Jo det gällde annonsen ",eftersom Olga var med i den uppsättningen så var vi alla mycket spända inför kvällens tillställning.Uppträdandet var toppen och Olga fick vara i sin rätta miljö och göra det hon förhoppningsvis även skulle kunna överföra på oss i Mixen.Alla i gruppen var eld och lågor efter föreställningen och nu skulle här spelas teater.....hur svårt kan det vara????

Hur svårt det skulle vara blev vi strax varse om...de var ju inte bara att ställa sig på scenen och läsa några rader....utan man skulle stå på rätt ställe,tala på rätt sätt,titta på publiken,komma in rätt på scenen....osv...osv.kort sagt....hur skulle vi hinna med detta innan premiären på Thuleteatern.Under dom följande veckornas träffar så blev det en hel del kastade manus,en massa tappade minnen,felplaceringar på scenen.....men framför allt en massa skratt och tokigheter.Sakta men säkert så började vi att komma in rätt på scen,säga rätt repliker,titta på publiken...osv....vi började att vara ganska redo.

Kvällen innan premiären av Den siste idolen så åkte jag på Thuleteatern för att rigga ljudanläggning och göra sound check,jag var helt ensam i denna fantastiska lokal,denna gamla slitna lokal som bara osar massor av minnen av framträdanden.Kvällen blev nästan magisk för mig och det smög sig på en eftertanke om att kanske man valt fel karriär i livet,kanske det här, med sin speciella atmosfär med dofter och minnen inpräntade i scenens slitna plankor skulle ha varit mitt alternativa liv.

Kvällen slutade med att jag stod ensam på scenen och sjöng för full hals,helt i min ensamhet... och det kanske var lika så bra det.

Dagen för framträdandet så var jag oerhört nervös...hur skulle det gå..skulle alla komma..skulle det bli någon publik.....ljudet,skulle ljudet fungera...skulle jag köra låtarna på rätt ställe...skulle alla komma ihåg sina texter och repliker....massor snurrade i mitt huvud.

Alla kom i tid och vi hade tid till att fixa smink och kläder,Olga sprang runt som tätting och med sin erfarenhet och lugn så blev alla klara i tid.

Lokalen började fyllas med folk...och ännu mer folk...och ännu mera folk,till slut så var det fullt i lokalen plus i köket och hallen....hjälp....vi fyllde hela lokalen.

När ljuset dämpades så hade jag en puls på 250,Tommy kliver in på scenen helt lugn och samlad och säger sina repliker helt perfekt...då kände jag att....de här går nog vägen ändå.

Resten av föreställningen var som en dröm,alla gjorde sina grejer perfekt och jag var så otroligt stolt över mina fina vänner....alla var lugna och såg ut att verkligen älska det dom gjorde... aldrig hade dom gjort det så bra som den dagen....men det är väl det som utmärker bra artister ,att vara på topp när det verkligen gäller.Jag har uppträtt mycket i mitt liv men jag har aldrig fått så fina ovationer någonsin...applåderna och ropen verkade aldrig ta slut.