Text

Första gången jag skulle träffa mina framtida bästa vänner så var jag mycket nervös...va skulle det vara för figurer...skulle dom acceptera mig eller skulle dom dissa mig totalt.

Jag bestämde mig för att utnyttja mina erfarenheter som säljare och försöka prata omkull dom för att ev. kunna få nåt gjort.....ha ha så fel man kan ha.Mina färdigheter var totalt värdelösa i den samling jag skulle få träffa....de var dom som totalt pratade omkull mig....dom tömde mig på all information dom ville ha och jag blev helt snurrig i huvudet.En viss tvekan fanns hos mig den kvällen.....skulle dom komma även nästa gång eller skulle jag bli ensam.En vecka gick och till slut så var det dax att se om de skulle bli nån musik eller om dom inte tyckte att jag var rätt person.

Mina funderingar försvann ganska fort när jag klev innanför dörren.....Hej Per ......Per är här idag blir det musik....dessa ord  tillsammans med en massa kramar gjorde att alla mina tveksamma känslor försvann........Jag hade klarat första steget i att bli accepterad som deras vän och  musikaliska  samordnare.