Text

2012-10-03

Kvällens träff innehöll som vanligt en massa musik,Olga hade några nya teaterövningar som vi fick sätta tänderna i....dessa övningar visade sig vara ganska svåra men ger förmodligen ganska bra träning inför våra framtida teaterinsatser.Nina provade att sjunga en helt ny låt som hon visade att hon behärskade till fullo.

Vi bestämde även vad vår nya musikal skulle handla om ...och jag kan säga att den blir nåt alldeles speciellt.....och alla är vi taggade som bara den.....så det är bara för alla att vara beredda när det blir premiär.....biljetterna kommer att försvinna fort är jag rädd för.

Ett önskemål kom fram från oss alla och det är att vi måste fixa några huvudmikrofoner eftersom så många av oss lever oss in i musiken så till den milda grad att vi inte kan stå stilla och då kan det vara svårt att få sången att fungera.....vi får väl se om vi kan lösa problemet.

Det viktigaste vi kom fram till under kvällen det var att vi blivit en fantastiskt sammansvetsad grupp som alltid med öppna armar tar emot nya ansikten som vill vara med och prova lite.....och mina vänner vet ni att.......detta är vad det hela går ut på...glädje,öppna armar och respekt för andra.

Till sist så vill jag bara säga att vi längtar tills nästa gång vi träffas och få umgås på vårt helt egna och speciella sätt......Kram.