En kväll med julkänsla

 

2012-10-10

Kvällens träff innehöll mest massor av musik och sång och vi fick se ett par nya ansikten på scenen....jädrar vad det finns många talanger som bara väntat att få visa vad dom kan och alla fick dom oss att tappa hakan av förvåning av vad dom visade oss på scenen.
Scenen.....denna plats som ger oss en blandning av skräck och längtan men som till slut alltid vinner....finns längtan så står man snart där och visar världen vad man kan.
Vi tycker ni är helt fantastiska som utan minsta tvekan ställer er där för att förgylla tillvaron för oss andra med en glädje och frenesi som i alla fall gör mig väldigt avundsjuk.Jag tror samtidigt att en viktig sak i det hela det är att vi alla är trygga i vår fina grupp och att vi alla tillåter varandra att göra fel ibland....det är bara att försöka igen.

Kvällens stora överraskning stod Olga för...vi har alla trott att hon varit vår egen julängel....men det visade sig snarare att hon var vår jultomte ...ur sin väska så fiskade hon upp en mycket stor samling julskivor,vilket hjälpte oss att välja musik till vårt spännande julspel som kommer närmare julen(vi återkommer närmare med datum och tid,men var beredd att boka upp en kväll i December).
Vi fick då även ett svar på varför Olga är så osynlig under julen och vi hoppas att hon även i år hittar sina renar så att julen blir som en riktig jul skall vara....vi längtar.

Det var även fler aktiviteter under kvällen som våra "bästaste"ledare på gården fixat allt detta gjorde att kvällen som vanligt gick alldeles för fort och man fick åka hem för att i lugn och ro smälta kvällens intryck.
Som tur är så är det bara en vecka kvar till vi får träffa alla våra fina vänner i Mixen igen för att än en gång få njuta av den känsla som bara sång,dans och teater kan ge en frusen själ såhär mitt i höstens kalla men färglada tillvaro.
Kram