En kväll i teknikens tecken

 Denna kväll blev en kväll utan Olga som rest bort och lämnat dessa stackars människor i händerna på en person som trodde sig vara tekniskt kunnig.

Snillet denna kväll var jag som tyckte att det var dags att lägga ut lite axplock ur vår reportoar för allas beskådan samt att skicka en liten hälsning från oss till stackars Olga som missade denna kväll

Med en ny fin videokamera så skulle kvällens framträdande förevigas....alla gjorde som vanligt fina versioner av sina sånger och allt hamnade i minnet på denna mycket fina kamera.....och som slut så gjorde vi en liten hälsning till Olga som sitter i vår stolta huvudstad och ugglar.

Jättebra inspelning tyckte jag och nu skulle bara allt redigeras....vad jag inte riktigt förstod det var skillnaden mellan röd lampa och grön lampa på kameran......jag hade kameran på när vi planerade uppträdandet och av när vi skulle filma deras fina sång och dans.....

Jag har förstås ingen ursäkt för denna fadäs mer än att jag kanske lärt mig att tekniken för länge sedan sprungit förbi mig och att jag kanske skall hålla mig till musiken istället.....fast skam den som ger sig,vi gör nya försök lite senare.

Förutom detta lilla tekniska missöde så förflöt kvällen som vanligt i ett rasande tempo med ett musikaliskt innehåll som sträckte sig från Kalle Moreus till hårdrock.....och detta mina vänner är bra ....man skall vara öppen för nya musikaliska intryck hela tiden....annars kanske man går misste om det bästa som sitt musikaliska sinne någonsin får höra.

Det var mörkt,dimmigt och kallt ute....men inne var det det ljust,varmt och massor av glädje. Dessa kvällar fyller alltid mitt hjärta med så mycket possitiv energi att jag klarar mig ännu en vecka ute i vardagen för att nästa vecka igen få träffa er för att fylla på med lite av er fina vänskap.

Kram