Olgas kväll när Perra valde att gå på tur i lusekofta i ...

Denna Onsdag kväll blev lite annorlunda,Perra var bortrest...flög som hastigast till vårt grannland Norge och hamnade i Oslo för att lösa några av vitvarubranchens svåra "gåtor".....kanske även bli lite klokare så att han kan ställa till med ännu mer problem på sin arbetsplats Elgiganten. 

Jag hoppas att han inte bara satt på skolbänken och lyssnade på duktiga föreläsare utan att han också hade roliga  och trevliga kvällar.Det ska vi fråga honom om nästa onsdag . Jag är lite nyfiken på om Norska kursgårdar är annorlunda än Svenska....

Som sagt,det var ovanligt att vara med gänget utan Per. Ingen Per- ingen musik ! Det innebär att våra kära deltagare ska plågas denna kväll bara med teater övningar. Hur ska det går till? Tänkte jag. Då måste jag samla all min kunskap om teater och drama för att ta deras uppmärksamhet och göra denna kväll så rolig som möjligt ! 
Jag kan erkänna att jag var nervös och det händer inte ofta . Per är en geni i musikbranschen . Han har tränat med Mixen långt innan jag trängde mig in i gruppen. De är van med att sjunga och uttrycka sig genom musiken. Per gjorde så att deras uppträdandet på scen blev en upplevelse för dem.  En utveckling för människor att våga stå på scen i huvudtaget .
Vad kan jag göra mer i det läget ?


Det var tråkigt att några av deltagarna var sjuka. Men Anna, Nina , Joel och några till var pigga på att jobba med teaterövningar . Vi gjorde denna kväll till en  riktig skrattkväll  ! Tre timmar gick fort och vi torkade våra glädjetårar innan vi låste lokalen .

På väg hem kommer jag på en tanke att det går att kombinera aktiviteter eller kan köra de separat . Musik och teater, eller var och en för sig. Det funkar lika bra , bara om man har vilja och använder de bästa alternativen som passar till vårt lilla gäng! Vi ska ha rolig tillsammans så länge det går, så länge alla deltagarna känner för det och vill stå ut med de två tokiga kursledare som är tok bra på sin grej när de jobbar i Team eller om nån av dem är bortrest och den andra gör en Back upp.

Kram Olga