Tipp tapp tipp tapp....julen närmar sig

Kvällens teman blev jul förberedelse och eftertanke,viktiga diskussioner om vad som är viktigt bland vänner och dom som betyder något i ens liv.....många kloka ord sades och jag tror att alla kom varandra lite närmare.Alla i Mixen jobbar efter att..när vi träffas så skall det vara med glädje och en vilja av att få vara tillsamman med dom man tycker om.

Kvällen blev nästan magisk när vi provade på vårt nya julspel, Olga var som vanligt på strålande humör med en energi vi sällan skådat,hon sprang om kring och visade hur alla skulle röra sig,dansade,fotograferade.. ....och jag tror om jag inte såg helt fel att hon även sjöng en del....personligen så tror jag det finns både en dold talang och en hemlig önskan vi andra inte fått se ännu.....kanske en helt okänd Piaff.

Vi har fått en ny person som kommer att jobba lite med oss under året....My heter denna unga dam och hon skall ha Mixen som sitt special arbete i skolan.Hon kommer att dokumentera det vi håller på med och göra en bok om oss som slut jobb.....tok bra tycker vi eftersom då får vi en som är mycket duktig på att fotografera så våra bilder på hemsidan får lite kvalite.

Ännu en kväll med våra vänner är över men både Olga och jag är fulla av energi efter denna fina kväll tillsammans med våra bästa vänner.....men snart så kommer John Blund med sin sand så att vi får sova lite och komma en dag närmare att få träffas i musiken och teaterns tecken.

Vi tackar för en underbar,energigivande kväll tillsammans er och sov så gott nu.....

Kram Perra och Olga