En kväll med nya och gamla vänner

Hej!

Nu blev det en onsdagskväll till utan Perra! En tjänsteresa till kom i vägen för honom. Det är tråkigt för oss i Mixen och alla frågade mig ”Kommer inte Per? Var är Per?” Till slut var jag tvungen att samla ihop gänget för att berätta var Per befann sig någonstans. Denna gång var det Göteborg som tvingade honom att vara borta från oss andra..... 
Lång resa i några dagar… Men samtidigt kommer han att nå en ny högsta nivå i sitt arbete på att göra andra människor glada i sin vilja att byta eller bygga ett helt ny kök. 
Jag är också glad för att det finns utbildnings möjligheter för dem som vill utvecklas och lära sig nytt.Jag också gillar utmaningar!

Kvällen blev en utmaning men med en höjdpunkt som blev en överraskning för oss alla. Innan Per åkte till Göteborg fixade han en ersättare till oss,som skulle sköta musiken .Per tänkte klokt! Annars skulle mitt teatertjatandet bli så jobbigt för alla våra deltagare och jag skulle bli så förfärligt torr i munnen.. Jag menar i det fallet” Ingen musik- ingen teater”! Allt går ihop!
Hur som helst, Albin var på plats för att sköta de tekniska,med alla delar alla sladdar och högtalare som ska passa ihop för att ska fungera som det bör. Jag kan erkänna att jag begriper ingenting i den här branschen.Så det var bra att Albin var snäll och kunde hjälpa oss med allt detta.

Kvällens andra överraskningen var att se att Ulrika på träningen igen.Alla blev glada träffa henne,eftersom hon tog en liten semester förra onsdagen. Britt-Mari hade skrivit ett välkommes brev och högläste den för henne. Ulrika blev glad!.Joel var också på plats ,efter att ha varit sjuk och missat förra träffen.

Men nu alla var glada och krya och med nya krafter börja träna på vår nya musikal ”Tomtens dröm”.
Jag förklarade och visade en gång till för alla,hur jag tänker och vill att musikalen ska se ut. Vi var ganska överens om detta så sen var det bara att köra.I Två timmar med endast en kort fikapaus sjöng vi,dansade och skrattade. Som vanligt hade vi roligt tillsammans! Alla var jätteduktiga och jag tror att dom ville imponera lite på Albin,så att han kanske vill komma och hälsa på oss flera gånger.Tack Albin, säger vi!

Kram. Olga