Tomtens dröm

Ikväll så var många av våra vänner samlade...till och med Perra höll sig på plats....ingen mer frånvaro där inte....
Kvällens stora mål var att hinna spela igenom hela jul showen "Tomtens dröm" två gånger....detta var förstås inget problem när man får jobba med människor som verkligen har koll på vad dom skall göra.
Vad man skall tänka på är att "Tomtens dröm " är inte så lätt att genomföra...massor av snabba byten,ändra plats på scenen,snabba sångbyten....kort sagt att ha full koll på när och hur man skall agera.
Dom som var mest förvirrade under kvällen var nog jag och Olga....men tillsammans så får vi det att fungera ganska bra med hjälp av alla deltagare.
Olga har en mycket fin förmåga och det är att med värme,yviga gester och ett stort leende få alla att finna sin plats på scenen....detta gäller även mig och det är en himla tur annars vet jag inte var jag skulle kunna hamna.
Premiären är den 19 December på fritidsgården i Själevad och då skall vi vara klara med hela showen.......mycket spännande och även kanske lite nervöst.
När vi uppträder med våra låtar så är inte alltid sången det viktiga utan attityden,utstrålningen och framför allt glädjen att stå där och göra en sak man älskar.....det är det som räknas och det har våra vänner förstått till 100 %.
Vardagen kan många gånger vara lite grå och ibland lite tråkig....man får ibland uppleva sorg som kan vara svår att riktigt veta hur man ska handskas med...man stressar många gånger från att man vaknar tills att man somnar enbart för att få allt att fungera......då mina vänner är det så skönt att på onsdagar få lämna allt detta hemma och istället tillbringa kvällen med ett gäng fantastiska människor....och låta livet bli en stor fantastisk cabare...om inte annat för några sköna timmar.
Tack för allt ni lärt och allt ni lär oss...
Kram Per och Olga