En träff med vänner

......Månen sänker sin tysta ban, 
snön lyser vit på fur och gran, 
snön lyser vit på taken. 
Endast tomten är vaken....

Nej nej riktigt så är det inte i vår lilla julhälsning....Tomtens dröm.
När vi sist träffades så var faktiskt inte ens tomten där....hon var nog upptagen med alla förberedelser med paket,renar och släden....istället så fick Olga hoppa in som extra tomte...vilket hon gjorde med bravur och det visade sig i hennes glada ögon att....julen det är nåt alldeles speciellt det.
Under kvällen så spikade vi vilka sånger alla skulle ha,så nu är det bara till att blåträna så vi hinner färdigt till den 19 December när det är premiär.
Det som i början såg ut att vara ett lätt framträdande har visat sig vara ganska lurigt så vi är glada att vi får jobba med så duktiga vänner... annars så tror jag det har blivit svårt att få att fungera.
Under kvällen så kom även några nygamla vänner och hälsade på...dom rev av ett par låtar som fick oss andra att jubla av glädje....verkade som om dom inte alls var ringrostiga...utan allt satt tok bra.
Nästa träff så blir det hårdträning för julen närmar sig med stormsteg och vi vill så gärna ge en fin julhälsning från oss alla på Mixen.
Ännu en kväll i fina vänners sällskap är över och jag räknar timmar tills nästa träff....jag önskar alla hade dom vänner jag har...då hade ingen behövt att känna sig ensam under julen.

Tomten lyssnar och, halvt i dröm, 
tycker sig höra tidens ström, 
undrar, varthän den skall fara, 
undrar, var källan må vara.

Kram Per och Olga