Ingen kväll är den andra lik

Kvällens träff blev väldigt speciell och jag tror att den var ganska viktig.
Vi är som en stor familj allihopa....vi känner varandra ganska bra och ibland så går våra åsikter isär som det ibland kan göra.
Vad gör man då???....jo då sätter man sig ner och försöker att på nåt vis ventilera vad som är fel och sedan så får man försöka att hitta en lösning som passar alla.
Mellan alla diskussioner så passade vi förstås på att sjunga lite.....och vet ni en sak att humöret blev bättre och bättre ju mera vi sjöng och innan kvällen var slut så var alla på bra humör igen och jag fick höra dom skratt som alltid fyller mitt hjärta med glädje.
Det är inget farligt att vara oense om saker så länge som man alltid reder upp det innan man skiljs åt......och vem ska man inte få vara sur på om inte sina bästa vänner....för såna finns alltid kvar när man har löst dom saker som man blivit oense om.
Nu närmar sig julen med stormsteg och jag känner hur tomten i mig börjar att vilja komma fram lite och kanske pynta huset lite...hitta några sköna julklappar...dricka glögg och knäcka en och annan nöt....ahh denna skönaste tid på året.
Till sist vill jag bara säga att...tack Anna och Linda för er fina sång ....tack Joel,Tommy och Pakka för er känsla på scenen....Brittan för att du är så klok....Nina för ditt fina leende och sist men inte minst tack Anna-Maria för din varma kram när vi slutade för kvällen.....jag höll på att glömma en sak......Olga vad gör du där ....du ska ju vara här.
Från oss alla till er alla......
Kram