Underbara onsdag

Kärlek,värme,vänskap och ett jädra tempo....det blir sammanfattningen av kvällens träff med vännerna.
Efter en tuff vecka med massor av jobb så var jag ganska nervös inför kvällens sammankomst.....jag var så trött att suckarna viskade hela tiden i mina öron att....lägg dig och sov en liten stund....bara vila lite.
När jag lite senare slog upp dörrarna till vår lokal, möter alla våra vänner och ser i deras glada ögon att....ikväll är vi laddade....då var all trötthet som bortblåst.
Olga var där och hade som vanligt tagit med sig sitt bästa humör och sin aldrig sinande energi.....denna kväll kan inte bli misslyckad.
Vi hade även förmånen att få en ny hjälp för kvällen.....Tess...Tess är en ung tjej som jobbat mycket med teater och har lovat att hjälpa oss med ett par svåra delar i showen.
Efter en snabb genomgång så var det då dags för att för första gången försöka att köra igenom hela utan showen att bryta.
Olga fick med säker hand alla att hitta sina platser....jag gjorde en sista finputsning av musiken och Tess hade hittat sin viktiga del i det hela.
Jag tror alla tre ledare..jag Tess och Olga var lite nervösa för hur det skulle fungera.....nu var det dags.
Allt gick strålande..alla var fullt koncentrerade på sin uppgift och gjorde sitt yttersta....och Tess löste sin uppgift med glans.
Efter fikat så körde vi igenom en gång till,även denna gång med samma resultat....detta ser lovande ut.
Hela denna kväll var som ett enda stort crescendo,tempot ökade hela tiden och när dom sista sångerna i frisången framfördes så var det full dansgala framför scenen....tack alla deltagare,fritidsledare,Olga och Tess för att jag fick vara med och fylla på min kropp med all den possitiva energi ni ger.
När jag lämnade jobbet för att åka till vår träff så var jag fruktansvärt trött och less och förstod inte riktigt hur jag skulle orka.
Nu ligger jag här i sängen med datorn i knäet och kan inte sova.... förälskad,förtappad,förbryllad och full av energi.....förälskad i livet ....förtappad i min förvåning över vad goda vänner betyder.... förbryllad över vad lite som behövs för att man skall må bra.
Tack alla för att ni gjorde en grå onsdag till en lysande dag såhär mitt i veckan.