Jisse bara en träning kvar

Denna onsdags var vår sista chans att finputsa vårt framträdande för nästa vecka.
Denna tid på året så florerar som alla vet en massa tråkiga sjukdomar..men vi hade bara en som var borta och hon meddelade mig nyss att hon var laddad för nästa onsdag.....aahhh så bra är det när man har vänner som gillar det dom gör....er kan man lita på.
Vi hann att köra igenom showen tre gånger utan allt för stora problem... dom problem som uppstod då var det jag som klantade mig.....men det löste sig till slut och jag tror vi är redo.
Joel hade en ny cool keps och han släppte lös all sin energi och talang under kvällen....en fröjd att se,jag tror att det smittar av sig för sista gången vi körde igenom så var alla i sitt esse...jag blir så stolt och glad när jag ser er.
Vår egen lilla mardröm Tess.....var helt magisk i sin tolkning av en mardröm och vi är så glada och stolta att finaste Tess ville hjälpa oss med en så kort förberedelse.
Olga vår Olga var proffsig som vanligt,fixade och grejade med allt som rörde showen......jag kan berätta en liten hemlighet för er som ni måste lova att INTE BERÄTTA FÖR NÅGON.......Jag tror att Olga egentligen är ......jultomten......jo det är säkert....betänk följande.....hon reser väldigt ofta till Stockholm....säger hon....snarare Nordpolen tror jag ....hon måste ju styra upp all julklapps tillverkning.....hon bryter lite när hon talar,ytterst lite men dock.....hon säger att det är rysska ......skitsnack säger jag,det låter snarare som Nordpolska....mmmm....
jag tyckte mig även se renar på hennes tak en kväll när jag åkte förbi ....jag är inte helt säker det kan har varit en tv antenn men men.
Dock det som talar mest för att hon är tomten det är att hon har det största och varmaste hjärta jag någonsin träffat på och det mina vänner det är den största ledtråd jag har.
Med allt detta dravel så vill jag egentligen säga att efter att jag jobbat med dom som blivit mina bästa vänner i 4 år så har vi blivit komplett när Olga kom med för att jobba med oss....inget kan stoppa oss nu....Broadway here we come.
Nu tänkte jag för ovanlighetens skull bli lite allvarlig....det som vi har i Mixen och vad vi åstadkommit både personligt och tillsammans det kan man aldrig sätta en prislapp på.
Jag som följt er från början och har haft förmånen att få se skillnaden på er när jag första terminen hade svårt att överhuvudet taget få er att våga stå på scenen och nu när ni har stort självförtroende och det är snarare svårt att få er att lämna scenen....ha ha helt fantastiskt.
Vad man bör betänka det är att förhoppningsvis så har även ert vanliga liv förändrats lite....kanske lite mer självförtroende...kanske en känsla av att....jag kunde nåt som jag inte trodde att skulle våga.... kanske en glädje av att veta att en gång i veckan då får jag göra nåt som jag verkligen vill göra.
Jag kan i alla fall säga att för mig personligen så har det varit så... jag har vuxit enormt dom här åren och det tackar jag er för.
Till sist så vill jag bara säga att snart är det jul och det blir en paus tills vi träffas igen.....jag räknar dagarna och ser fram emot att få träffa er igen.....men jag behöver bara minnas alla gånger vi träffats under hösten för att allt skall kännas lite bättre.
Tack för alla fina minnen som fått den bästa platsen i mitt hjärta och ladda nu inför nästa onsdag.
Kramar Perra och Olga