Tack

Hej mina fina vänner och tack för ett fantastiskt år tillsammans med er.
Tack för allt ni lärt oss,för all kärlek och glädje vi fått känna.... alla skratt....alla kloka ord ni sagt....och all musik och teater ni förmedlat.
När man jobbar i en grupp som består av en massa viljor och talang så kan det ibland bli svårt att få tiden att räcka till för att alla skall kunna visa upp sig på det vis som man vill.....vi har försökt att på bästa möjliga sätt få alla att ta ett steg till i sin utveckling... ibland har vi lyckats ...ibland inte...men om vi följer vår grundide att alla får och alla kan då är det inget problem.....då hinner vi till slut med alla.
Några ord har fastnat i mitt huvud om jag tittar bakåt detta år..... respekt,vilja,vänskap.....och ett stort mod.
Respekt gentemot andras kunskap och önskningar,viljan att prova igen och igen för att till slut lyckas,vänskap som innebär att man ser förbi saker som man är oense om och istället löser problemet och till sist ett enormt stort mod att våga ge 100% av sig själv både på scenen som artist och på sidan av som vän.......dessa egenskaper gör att vi som grupp aldrig kan misslyckas......en egenskap som vi skall vara stolta över.
Om Olga och jag som fått vara med er har gjort hälften av de framsteg ni gjort i år så kan vi känna oss oerhört nöjda med vår utveckling..... 
Vårt juluppträdande blev som vanligt en succe´...trots att vi haft kort tid att förbereda oss på......detta tyder på att ni som grupp alltid plockar fram ert yttersta när det gäller.....Olga och jag är mycket stolta över er.
Vi längtar och ser fram emot nästa år och vad vi då kan hitta på...men vi känner att det kan bli en mycket spännande säsong.
Till sist så skall jag som vanligt i slutet på mina små sammandrag bli lite djup och eftertänksam.
På sista tiden så har jag ett par gånger fått höra dom 5 vackraste ord jag vet....dessa ord säger så mycket och är så lätta att säga.......
"Tack för att du finns".......fantastiska,lätta och betyder så mycket... så därför så vill jag avsluta allt med att säga att...Tack för att just du finns och Tack för att just ni finns.
Ha nu en fantastisk avslutning på detta år så ses vi i början på nästa.
Kramar Olga och Per